Lees hieronder meer over Desteq

Neem contact met ons op

Desteq, het verhaal

Hoe maken we een ruimte écht goed schoon in een zo kort mogelijke tijd? Dat is een van de uitdagingen waar de professionele schoonmaakbranche voor staat. Wij kennen die uitdaging als geen ander. Vanuit onze jarenlange ervaring in de facilitaire dienstverlening signaleerden wij een toenemende behoefte aan een effectieve en efficiënte manier van schoonmaken. Een manier die verder gaat dan het reguliere schoonmaakdoekje en reinigingsmiddel.

Bewezen techniek

Om aan die behoefte te beantwoorden, gingen wij op zoek naar de ‘next level’ in schoonmaaktechnologie. Een technologie waarmee we de toekomst van het schoonmaken inluiden. Gebaseerd op onze goede ervaringen met UV-C techniek ontwikkelden we een desinfectiemethode die schoonmaken in een nieuw daglicht zet. Letterlijk! Het Desteq UV-C licht dringt diep door tot in de kern van het vuil. Bacteriën, virussen en micro-organismen worden hierdoor gedeactiveerd. Bedrijven in onder meer de voedingsmiddelenindustrie, tandheelkunde, en bloemen- en plantenteelt maken al jaren succesvol gebruik van deze doeltreffende desinfectietechnologie. Met Desteq Room en Desteq Portable heeft ook uw bedrijf deze mogelijkheid!

Meer weten?

Wilt u meer weten over Desteq? Of heeft u een specifieke vraag? Kijkt u eens bij de meest gestelde vragen. U kunt ons ook een bericht sturen via het formulier of mail naar info@desteq.nl Dan nemen wij snel contact met u op.

Contact opnemen